Partners

Een school staat nooit alleen! Daarom zijn we ook bij de Beatrixschool blij met onze veelzijdige partners. We stellen ze graag aan je voor.

 • Op Stoom

  De kinderopvang

  Een middag bij Op Stoom is er eentje die kinderharten sneller doet kloppen

  De mogelijkheden bij Op Stoom zijn eindeloos. We maken de lekkerste baksels, gaan op de coolste avonturen en maken de beste kunstwerken ooit

  Kinderen worden bij Op Stoom uitgedaagd om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten. Alles kan: sport, muziek, knutselen, lekker de natuur in, je vetste dansmoves showen in het danslokaal of gewoon een potje voetbal op het plein. Liever even chillen? Geen probleem! Bij Op Stoom kiezen kinderen zelf wat ze willen doen.

  De Sportclub

  Heeft jouw kind energie voor tien? Kinderen van BSO Beatrix kunnen zich aanmelden voor SportClub Haarlem van Op Stoom. Dit is de club voor atleten in de dop. De ene dag organiseren de sportvriendjes een voetbaltoernooitje en de andere dag gaan ze weer kanovaren. Niks is te gek bij deze sportclub!

  Jonge Kind Club

  Voor de jongste kinderen is er de Jonge Kind Club. Omdat de BSO nieuw en soms ook een beetje spannend kan zijn.

 • Partou aan Zee

  Altijd gezellig bij Kinderdagverblijf Partou aan Zee

  Net zoals De Beatrixschool ligt ook Partou midden in de natuur: vlakbij de duinen en aan de rand van een uitgestrekte weidegebied. Bij Partou is het altijd gezellig en is er qua spelen van alles mogelijk. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen in het prachtige gebouw met uitzicht op de moestuintjes, paarden in de wei en de zwanen in het water. 

  Partou aan Zee is waar jouw kind het beste met anderen kinderen beleeft!

   

Scroll to top