Welkom

entree

De Beatrixschool

De Beatrixschool is een veelzijdige school, prachtig gelegen tussen duinen en stad in het Ramplaankwartier in Haarlem. Het schoolgebouw is ontworpen naar model van een Zweedse boerderij, waardoor het in harmonie is met de landelijke omgeving. Dagelijks ontvangen we 440 leerlingen in onze prachtige school.

Het team

Het team bestaat uit 41 enthousiaste medewerkers, die elke dag klaarstaan om de kinderen een fijne en uitdagende basisschooltijd te bieden.
Ons onderwijs is erop gericht om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren door een samenspel van hoofd, hart en handen. Het hoofd staat voor de intellectuele, verstandelijke ontwikkeling; het hart voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en de handen voor de creatieve en motorische ontwikkeling.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij de Beatrixschool centraal, zowel op cognitief als ook op creatief vlak. We streven ernaar om binnen ons onderwijsaanbod de ontwikkeling van hoofd, hart en handen te stimuleren en onderling in balans te brengen.

Website

Op de website van de school kunnen zowel kinderen als (toekomstige) ouders informatie vinden die aan school gerelateerd zijn. Mocht u zaken missen, opmerkingen of vragen hebben, dan nodigen we u van harte uit dat ons te laten weten.

Namens het team van de Beatrixschool,
Tom Spits (directeur)

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55