Sportweek 2017

Terwijl het schooljaar nog maar een paar weken aan de slag is, waren daar alweer leuke en sportieve activiteiten. Week 38 stond in het teken van sport en hadden de kinderen naast hun gymlessen extra sport en beweging. Naast en op het schoolplein werden er verschillende spellen gespeeld en stonden er grote opblaastoestellen.

De week werd afgesloten met de jaarlijkse sponsorloop. Dit jaar stonden de volgende goede doelen centraal:

Stichting Handen voor Tanden is acht jaar geleden opgericht door Arie Groeneveld & Geertje van den Aardweg en Marleen de Wolf & René van Lieshout (voorheen kinderen op de Beatrix). De stichting zorgt voor tandheelkundige hulp in moeilijk bereikbare en arme gebieden in Nepal. Het geld wat door onze kinderen is ingezameld wordt gebruikt om materialen, voorlichting, preventie en scholing te bekostigen.

Stichting Cayacama steunt de kinderen in het dorp Ally Liakta. Ouders daar hebben te weinig geld om hun kinderen naar school te laten gaan. Het geld dat onze kinderen hebben ingezameld draagt bij aan het bieden van hulp aan deze ouders, en het naar school laten gaan van de kinderen daar.

 

  

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55