Schoolvoetbal groep 8, meiden zijn door de jongens helaas niet.

Schoolvoetbal

 

 
Schoolvoetbal groep 7/8 meiden
Woensdag 15 maart werden de eerste wedstrijden van het meidenvoetbal gespeeld. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven. Helaas was er 1 team aan het voetballen bij DSK en 1 team bij BVC. Op deze manier konden de meiden elkaar niet aanmoedigen. Het was een zonovergoten dag en de start was dus perfect. Team 2 bij DSK speelden hun eerste wedstrijd tegen de Haarlemse Montessori. De meiden moesten hun draai een beetje vinden in de balans tussen verdedigen en aanvallen maar dat kreeg steeds meer vorm. De eerste wedstrijd speelden ze gelijk maar ook de tweede wedstrijd tegen de Ark, hadden ze de smaak te pakken. de 2 scholen waren duidelijk aan elkaar gewaagd en de wedstrijd eindigde dan ook in een gelijkspel. Op naar de volgende ronde, waar de meiden moesten spelen tegen de Vrije School Kennemerland, ook daar kwam een gelijkspel uit. Na goed gespeelde en leuke wedstrijden, helaas niet genoeg punten om door te gaan naar de volgende ronde. Goed gedaan meiden!!
 
Op naar Bloemendaal om te kijken of daar nog een wedstrijd mee te pakken was. Team 1 van de meiden waren daar nog bezig aan een wedstrijd. Het team was duidelijk te sterk voor alle tegenstanders (Zonnewijzer, Antoniusschool en Scholenvereniging Aerdenhout/ Bentveld). De ene bal na de andere bal, vloog het doel in. Deze werden gevierd met radslagen het veld over. Na alle wedstrijden ruim gewonnen te hebben, gaat dit team als enige team van de Beatrix zich bewijzen in de halve finale op woensdag 5 april. Gefeliciteerd meiden!
 
Schoolvoetbal groep 8 jongens
De jongens moesten hun eerste wedstrijd ook spelen op woensdag 15 maart, bij Bloemendaal. Na een training bij HFC moesten de jongens zich bewijzen als schoolteam. De eerste wedstrijden tegen de Julianaschool en de Ter Cleeff verliepen prima en soepel. Op naar de volgende ronde. Deze werd gespeeld tegen de St Bavoschool. De winnaar van deze wedstrijd mag woensdag 5 april de halve finale spelen. Aan kwaliteit in het veld schortte het niet, maar op een of andere manier kwamen ze niet door de verdediging heen. Ook het team van de St Bavo lukten dat niet. Na 20 minuten voetballen, was het dus 0-0 en tijd voor penalty’s. Iedereen kan zich voorstellen dat dat zenuwslopend is. Beide teams gingen gelijk op, dan de Bavo op voorsprong en dat Beatrix weer. Uiteindelijk toch de Bavo die er eentje meer in wist te schieten. Jammer jongens, een finale plaats mocht het dit jaar niet zijn.

 

 

Meisjes voetbal 2017
Met: Evelien, Ella, Jonna, Sofie, Pernille, Lotte, Bregje, Katie en Tamar

Woensdag 15 maart 2017, de meiden hebben vandaag drie wedstrijden voor het schoolvoetbal toernooi. De eerste wedstrijd begint. We hebben echt een aantal kansen maar de keepster van de tegenpartij is goed. Uiteindelijk toch in de eerste helft een doelpunt! Tweede helft laten we niets door maar we scoren nog een keer. Tweede wedstrijd begint. We scoren al meteen twee doelpunten in de eerste helft. Tweede helft ook twee doelpunten. we hoeven nog maar één wedstrijd te spelen en als we die winnen zijn we door. Maar deze wedstrijd was makkelijk, de stand was uiteindelijk 11-0. We zijn door naar de tweede ronde! Die begint over twee weken op 29 maart, genoeg tijd om nog een keer te trainen.
Geschreven door: Evelien en Jonna

Deze week hebben de kinderen weer iets heel leuk gedaan de kinderen van groep 8 hebben meegedaan aan het school voetbal toernooi.
Daarom hebben we twee kinderen geïnterviewd.

Katie van team 1,
Waar speelde je?
Bloemendaal
Was het spannend?
Ja, toen we begonnen, maar daarna niet echt
Hoeveel heb je gespeeld:
Alles gewonnen
Ben je door?
JAAAAAAA!
Wat vond je van je eigen team?
We speelde wel goed samen.
Waar stond je in het veld?
Mid-mid
Wie was je favoriete speler in je team?
Evelien, denk ik
Tegen wie speelde je?
De Zonnewijzer en voor de rest weet ik het niet meer
Waren de teams waar je tegen speelde goed?
1 team was wel goed maar die hadden ook een paar voetballers
Was het moeilijk om te scoren?
Nee het was best wel makkelijk de laatste wedstrijd
Was er een goeie speler in het andere team zowel wie dan?
Ja iemand bij de zonnewijzer
Heb je de jongens nog zien spelen:
ja
Denk je dat je net zo ver kan komen als vorige jaar?
Nee, want vorige jaar hadden we meer voetballers

Bris van team 2
Waar speelde je?
We speelde op DSK
Was het spannend?
Eerste wedstrijd wel maar daarna viel het wel mee
Hoeveel heb je gespeeld?
We hebben alles gelijk gespeeld
Is je team door?
Nee helaas niet
Wat vond je van je eigen team?
Ik vond het wel een goed team
Waar stond je in het veld?
Ik stond keep
Wie was je favoriete speler in het team:
Sophia denk ik
Tegen wie speelde je?
We speelde tegen 3 scholen eentje was de Ark andere 2 weet ik niet
Waren de teams waar je tegen speelde goed?
Een team wel
Was het moeilijk om te scoren?
Nou ik stond keeper maar het was een beetje makkelijk en een beetje moeilijk
Was er een goeie speler in de andere teams zowel wie dan?
Iemand uit een team waar ik de naam van ben vergeten

Jongens voetbal 2017
Team: Bonolo, Govert, Tim, Matthijs, Lowik, Joost, Jesse, Ybo, Sem, Mees.H , Mees.V.D.M , Ties, Henry. Coach: Peter
Woensdag 15 maart 2017 speelden de jongens de eerste wedstrijden van het schoolvoetbaltoernooi. Ze moesten 3 wedstrijden spelen: de eerste wedstrijd tegen de Julianaschool die wonnen ze met 1-0, de tweede wedstrijd was tegen de Ter Cleef en die wonnen ze met 7-0, toen waren ze poulewinnaar en moesten ze tegen de Sint Bavo. Ze waren beter maar de wedstrijd was heel spannend en bleef maar 0-0. Toen kwamen er penalty’s en verloren ze jammer genoeg, dus ze zijn niet door. Maar gelukkig het meisjes team wel.

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55