Milka

Juf van groep 4b

Waarom ben je het onderwijs ingegaan?
Omdat ik het werken met kinderen echt heel erg leuk vind. Kinderen zijn open en oprecht. Elk kind heeft zijn/haar eigen karakter. Het is heel leuk dat je als leerkracht mag genieten van de positieve eigenschappen die elk kind bezit.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Voorlezen is het allerleukste (vak) wat ik op een dag mag doen. Een geschreven verhaal tot leven brengen. Aan kinderen meegeven dat lezen heel fijn kan zijn. Letters vormen woorden, woorden een zin en vele zinnen een prachtig verhaal.

Hoe kunnen leerlingen jou blij maken?
De kinderen bezorgen mij heel vaak een mooie dag. Samen nieuwe dingen leren, nieuwe dingen creëren. Samen werken aan een sfeervolle, gezellige dag. Een dag waarbij ook nog eens veel geleerd wordt. Een dag waarbij je om 14.00 uur verbaasd met z’n allen naar de klok kijkt. Alweer een dag voorbij? Hoe kan dat nou? Zo’n dag, daar word je echt blij van.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Dan doe ik graag gezellige dingen met mijn familie. Of ik ga mijn hondje Takkie uitlaten, koken, vrijwilligerswerk doen, Italiaans eten, tennissen, een lekker wijntje drinken, gezellig thuis eten met vrienden, een boek lezen. En ik ga natuurlijk graag op vakantie.

Categorieën

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55