Jeroen

Meester van groep 5b en coördinator middenbouw

Wanneer ben je op school en wat doe je dan?
Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag op school en dan ben ik de meester van groep 5b! Dit lokaal zit aan het einde van de gang als je rechts de school in loopt. De kinderen moeten kilometers de gang door lopen, maar dan komen ze wel in een top lokaal. We kijken zo het nieuwe speelplein op en naar het veld van boer Piet. Wat een mooi uitzicht!

Waarom ben je het onderwijs ingegaan?
Eerst wilde ik gym-meester worden, hier heb ik ook mijn diploma voor, maar voor de klas staan vond ik ook erg tof. Het contact met de kinderen, plezier maken, dingen leren, kortom wereldverbeteraars kweken is voor mij iedere dag een echte uitdaging. Ze brengen toch een groot gedeelte van de dag met mij door.

Wat vind het leukste vak om te geven?
Rekenen! Ik vind het een uitdaging om iedereen iets bij te brengen. Bij dit vak komt het pure lesgeven in mijn ogen het meest naar voren. Gym vind ik ook tof om te geven, ieder op zijn eigen niveau laten bewegen met plezier, wie wil dat nou niet!?

Waarmee kunnen kinderen jou blij maken?
Een glimlach als ze op school komen omdat ze er zin in hebben, en een glimlach als ze weggaan omdat ze een leuke dag gehad hebben.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik zit op korfbal wat ik drie keer per week doe. Verder besteed ik mijn tijd aan golfen, hardlopen, afspreken met vrienden en natuurlijk ontspannen met mijn vriendin.

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55