Onze leerlingen doen mee aan sportieve evenementen.

 Tennis clinic groep 3,4 en 5
Donderdag 30 maart heeft groep 3, 4 en 5 in plaats van een reguliere gymles, een tennis clinic. Aangeboden door tenniscentryum Duinvliet. De kinderen worden op een hun gymtijd verwacht in het tenniscentrum aan de Elswoutlaan. Graag de kinderen sportschoenen meegeven. Tennisschoenen of gympen is prima (het liefst buitenschoenen). De schoenen mogen geen noppen hebben (ook geen kleine noppen). Als de kinderen een tennisracket hebben, mogen zij deze meenemen. Het is buiten, graag rekening houden met het weer en een trainingspak in plaats van een korte broek en t shirt.
 
Schoolvoetbal groep 5/6 jongens
Woensdag 22 maart waren de schoolwedstrijden van de groepen 5 en 6. Met 3 jongensteams waren we goed vertegenwoordigd. Ook woensdag scheen de zon weer en waren er veel ouders om aan te moedigen. Heel gezellig!
Team 1 van de jongens (groep 6) hadden een aantal keer met elkaar gevoetbald. Tijdens de poulewedstrijden kwam ze niet helemaal uit de verf. Team 2 (groep 5) hadden ook wat tijd nodig om in te komen. De verdediging was nog een beetje aan het zoeken. Waardoor er snel een achterstand ontstond. Helaas was deze niet meer in te halen. Team 3 begon met een gelijkspel, waar ook winst mogelijk was. Zij konden dit niet waarmaken. Alle 3 teams kregen het niet voor elkaar te winnen. Zij eindigden dan ook met z’n drieën in poule 3. Toen voelden iedereen zich thuis en ging het voetballen steeds beter. Met mooie acties werd er flink gescoord.
 
Schoolvoetbal groep 5/6 meiden
Verslagje namens Anton, dank je wel Anton!
Het was een leuke middag met spannende potjes voetbal. De eerste wedstrijd tegen de Emma school verloren met 3-0, we moesten er nog een beetje inkomen. De tweede pot was aanmerkelijk beter want tegen de Kring wonnen we met 3-0. De kring verloor van de Emmaschool met 3-2 zodat we als tweede in de poule eindigde. In de kruisfinales speelden we tegen de nummer 2 van de andere poule, de Liduina school. Superspannend en gelijk opgaand. Helaas kregen we 1 doelpunt tegen en verloren. Fantastisch gespeeld meiden! Gresh supercoach!
 
 
Beeballtoernooi groep 3 t/m 8
Er komt een beeballtoernooi aan, deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 17 mei. Beeball is “kinder”softbal/ slagbal. De wedstrijd is bedoeld voor groep 3 t/m 8 (deze worden als team gescheiden in 3/4, 5/6 en 7/8). Het toernooi zal plaatsvinden tussen 15.00-17.00 uur bij Sparks, OG of DSS. Aangezien het na schooltijd is, is er geen verplichting tot meedoen en is de wedstrijd vrijwillig. Wij hebben dan ook begeleidende/coachende ouders nodig om het toernooi door te laten gaan. De inschrijving kan via carlijn@beatrixschoolhaarlem.nl of via het inschrijfformulier in de gymhal. De inschrijfdatum sluit op donderdag 20 april.
 
Hockeytoernooi groep 7/8
Woensdag 21 juni is er een hockeytoernooi voor groep 7/8. We spelen met een gemengd team, 7 tegen 7 met minimaal 3 meiden. De wedstrijd wordt gespeeld na schooltijd tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Om dit toernooi door te laten gaan, heb ik een coach en een scheidsrechter nodig per team. Alleen inschrijven als er hockey ervaring is, bitje verplicht. Inschrijven voor donderdag 1 juni via carlijn@beatrixschoolhaarlem.nl of door het inschrijfformulier in te vullen (te vinden in de gymhal).

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55