NSO/TSO

De Beatrixschool werkt samen met drie organisaties voor na- en tussen schoolse opvang: Op Stoom, Smallsteps en het Kikkerpad. Op Stoom is gevestigd in de school, de twee andere organisaties hebben een locatie in de buurt, op 5 tot 10 minuten lopen.

De informatie hieronder is afkomstig van de organisaties zelf.

Op Stoom

De naschoolse opvang van de leerlingen in de school wordt verzorgd door BSO Beatrix van Kinderopvang Op Stoom. BSO Beatrix is gevestigd in de Beatrixschool en biedt dagelijks tot 18.30 uur plaats aan kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. De BSO is – naast reguliere schooldagen – ook hele dagen open tijdens schoolvakanties en op studiedagen. Op Stoom biedt activiteiten voor klein en groot, op het gebied van kunst, sport, natuur, toneel of muziek. Kom maar eens kijken op de gezellige zolder, in het atelier of in de gymzaal…

Reizigers
Naast de dagelijkse activiteiten krijgt de BSO vaak bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld robotica, koken, film en fotografie, yoga of natuurkennis. Onze Reizigers blijven voor een week op de BSO en de kinderen maken samen met hen lekkere gerechten, een robot die kan dansen, een stopmotion filmpje of ze laten de kinderen relaxen met yogaoefeningen.

Sportclub
Op Stoom heeft elke maandag, dinsdag en donderdag een sportclub op de BSO waar kinderen vanaf zes jaar lid van kunnen worden. Dat betekent dat uw kind structureel op een van de dagen dat u BSO afneemt kan sporten met Joost en Hans… lekker sportief en veel buiten! We gebruiken de gymzaal maar ook het landje van boer Piet (direct naast school), het Middenduin en natuurlijk de kano’s.

Kinderopvangtoeslag
De Belastingdienst vergoedt mogelijk een deel van de prijs van de opvang. Bereken via www.toeslagen.nl de hoogte van uw kinderopvangtoeslag. Vragen over prijs en inschrijving?
Kijk: www.opstoom.nl.
Bel: 023 – 2302004

Smallsteps Haarlem

Smallsteps biedt professionele en kwalitatief goede kinderopvang en een plek waar uw kind met plezier naartoe gaat, waar enthousiaste medewerkers met een pedagogische opleiding het uw kind zoveel mogelijk naar hun zin maken. Smallsteps is gespecialiseerd in zowel kinderdagopvang als in buitenschoolse opvang (bso). De locatie smallsteps-aan-zee heeft alles in huis om de kinderen een fijne tijdsbesteding te geven. Ze bieden leeftijdsgerichte activiteiten, thematisch activiteiten en  maken regelmatig uitstapjes. Ze hebben een grote buitenruimte en maken vaak gebruik van de landelijke omgeving. In samenwerking met bso aan-zee bereiden zij de kinderen spelenderwijs voor op de overstap naar de basisschool. Op de peuterplusgroep wordt hier alle aandacht aan gegeven.

Als uw kind ouder is dan 4 jaar is hij /zij van harte welkom bij de buitenschoolse opvang-aan-zee of bso speeltuin. Dit zijn sportieve bso’s waar minimaal drie keer per week sportlessen aangeboden worden door professionele en gekwalificeerde sportmedewerkers. Bij mooi weer gebeurt dit buiten en anders in de gymzaal van de Aloysiusschool.

 • Op alle bso’s wordt daarnaast nog karate, yoga en dans gegeven. Dit alles zonder extra kosten voor de ouders.
 • Bij de bso’s krijgen de kinderen uiteraard voldoende drinken, fruit en een hapje.
 • Smallsteps werkt samen met de Beatrixschool, de Aloysiusschool en Focus(sbo). Hier halen ze de kinderen op en begeleiden ze naar de betreffende bso-locatie.
 • Met enthousiaste medewerkers hebben wij een uitstekend team.
 • Wij hebben genoeg ruimte en aandacht voor uw kind zodat deze zich prima kan ontwikkelen in een warme en gezellige omgeving.
 • Wij bieden leeftijdsgerichte activiteiten met daarnaast ook regelmatig uitstapjes.
 • Wij zijn 52 weken per jaar open.
 • Er worden warme maaltijden geserveerd op het kinderdagverblijf
 • Alle kosten zijn inclusief waaronder Nutrilon, Pampers, vers fruit, brood en een warme maaltijd.
 • U hoeft bij ons geen inschrijf- of mutatiekosten te betalen en u kunt hulp krijgen bij het invullen van de kinderopvangtoeslag.
 • Tijdens studie – en margedagen bieden wij ook opvang en kunnen kinderen van buitenaf, via onze strippenkaart, ook opgevangen worden.
 • Schoolwekenpakket
 • Ruilen van dagen en extra opvang mits de groepsgrootte het toelaat.
 • Onze bso’s bieden minimaal 3x per week sportactiviteiten aan.
 • Geen opvang? Gewoon even bellen!

Uiteraard geven wij u graag een rondleiding.
Het adres: Houtmanpad 22, 2015 EW Haarlem, tel. 023 – 544 13 61

 

Buitenschoolse opvang Kinderopvang Haarlem

Na schooltijd en tijdens schoolvakanties vangen we alle kinderen tussen 4 en 12 jaar op, in of vlakbij de school. We bieden op een aantal locaties ook voorschoolse en tussenschoolse opvang aan. Als kinderen uit school komen is er altijd even een moment om samen wat te drinken met een cracker of fruit. Kinderen kunnen dan even hun verhaal van die dag kwijt voordat ze gaan spelen. We vinden daarbij verantwoord én lekker drinken en eten belangrijk.

We organiseren elke dag een activiteit op het gebied van sport/spel, natuur/techniek, cultuur en creativiteit. We werken met maandthema’s waarbij we dagelijks een activiteit bieden. In de schoolvakanties gaan we veel op stap en bieden we een uitdagend programma vol met activiteiten. We nodigen kinderen actief uit om mee te denken over de invulling van onze activiteiten en workshops maar er is natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning na een lange schooldag.

Nieuwsgierig naar de BSO bij Kinderopvang Haarlem? Bekijk onze website www.kinderopvanghaarlem.nl , schrijf u vrijblijvend in of maak een afspraak voor een rondleiding. U krijgt dan een goede indruk van de sfeer, wat Kinderopvang Haarlem te bieden heeft en wat onze werkwijze is.

De kinderen worden opgevangen op;

BSO Kikkerpad
Houtmanpad 31
2014 AZ Haarlem
(vanaf 4 jaar)

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op via info@kinderopvanghaarlem.nl of tel 023-5123920.

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55