Meiden tweede plaats finale schoolvoetbal

 

Woensdag 12 april was de finale van het schoolvoetbal bij BVC Bloemendaal. De meiden van groep 8 hadden in deze finale een plekje gereserveerd voor zichzelf. Vol spanning stond er een flink publiek met spandoeken klaar om 17.00 uur.
Na een officiële opening, waarbij de meiden allemaal persoonlijk aangekondigd werden, was het fluitsignaal. De wedstrijd werd gespeeld tegen de Ark. Aan de eerste 5 minuten te zien, waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Na 10 minuten scoorde de Ark het eerste doelpunt. Het publiek werd wakker geschud en moesten zich duidelijker laten horen.
De meiden voelden na het doelpunt dat ze snel bij moesten komen, om niet met een achterstand de rust in te gaan. Na een mooi samenspel scoorden de meiden 1-1. Het publiek ging helemaal los en de confetti ging de lucht in. Tijdens de tweede helft kwam de Ark flink op stoom. Zij scoorden al snel 2-1. De meiden van de Beatrix kwamen niet meer heel makkelijk in het aanvalsgebied. Een gelijkspel bleef helaas ook uit. De Beatrixschool meiden mochten de 2e prijs in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd en heel goed gedaan meiden! We zijn trots op jullie.

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55