Energy Battle van start

Afgelopen week (maandag 14 november) ging de Energybattle Beatrixschool editie 2016 van start. Anders dan in 2015 doet de school zelf – naast gezinnen van kinderen van de Beatrixschool (en 1 gezin met kinderen op de Peppelaer) – ook mee. Vier weken lang gaat iedereen proberen zoveel mogelijk energie te besparen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vanuit gemeente Haarlem doen er twee teams mee met twee Scholen. Naast de Beatrix doet in de volgende ronde de Bavinckschool met een aantal gezinnen mee.

Conciërge Ronald is omgedoopt tot energie coördinator en beheert nu ‘de standen’ van de gas en elektrameter. Onder regie van juf Anouk gaan in ieder geval de klassen 7 en 8 aandacht besteden aan energie besparen. Zo kunnen Sem Woudwijk, Bart Wuite en Floortje Groeneveld, die thuis zelf meedoen, ook Ronald helpen met te kijken waar energie kan worden bespaard.

Dat er animo is om duurzaam bezig te zijn is wel gebleken bij de succesvolle Duurzame Doe Markt die onlangs door de Stichting DE Ramplaan op het schoolplein van de Beatrixschool is georganiseerd.

 

We houden jullie op de hoogte van de voortgang en we delen interessante tips en verbeteringen!

energy-battle

 

Duurzame Doe Markt

energybattle-01 energybattle-02 energybattle-03 energybattle-04 energybattle-05 energybattle-06 energybattle-07 energybattle-08 energybattle-09 energybattle-10 energybattle-11 energybattle-12 energybattle-13 energybattle-14 energybattle-15 energybattle-16 energybattle-17 energybattle-18rkt

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55