Afsluiting Kinderboekenweek 2018

We hebben vandaag vrijdag 12oktober de KB-week afgesloten met de uitgave van het  Bea-kinderboeken-magazine voor ieder kind! Pagina’s met inzendingen van elke groep, puzzels, leuke weetjes, interviews enz. maken het weer een aantrekkelijke schoolkrant. Het accent op vriendschap onder elkaar is zo opnieuw verstevigd door het geslaagde thema!
Ook werden er vandaag in de klas, aan de winnaars van de inzendingen van de vriendschapsbandjes, per jaargroep, een goody-boeken-bag uitgedeeld. Inclusief een boekenbon ter waarde van 10 euro ! Aan:  Mirte(1/2 C), Filippa (3B), Olivier (4A), Isabella(5A), Lynne(6B), Kersje( 7A), Nathan(8b).Gefeliciteerd allemaal en zoek een mooi boek uit! Alle ingezonden vriendschapsbandjes liggen tentoongesteld in de vitrines in de gang.
De start van het zwerfboekenkastje is een succes.Naast het lezen uit onze geweldige schoolbibliotheek voor in de klas, kan men in het kastje boeken zetten van thuis en eruit meenemen. Voor iedereen weer veel (voor-)leesplezier de komende tijd!

 

          

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55