Meiden KAMPIOEN schoolvoetbal!

schoolvoetbal_06

Meiden kampioen schoolvoetbal, jongens tweede!
Meiden groepen 7/8 zijn met een mooie 3-0 overwinning, 1e geworden bij het Scholen voetbaltoernooi!
Carlijn dacht dat het de eerste keer is dat een meisjesteam van de Beatrixschool kampioen is geworden. Dat is dus geschiedenis!
De jongens zijn uiteindelijk tweede geworden.

 

schoolvoetbal_01 schoolvoetbal_02 schoolvoetbal_03 schoolvoetbal_04

meidenvoetbal jongensvoetbal schoolvoetbal_05


Woensdag 20 april spelen de meiden om 16.45 uur voor de winst.
en de jongens spelen om 19.00 uur ook voor de winst.

 

Beatrix-meidenteam haalt finale schoolvoetbal!
Afgelopen woensdag hebben de meiden geoefend in het stadion. Ze voelden zich daar blijkbaar zo thuis dat ze uitkeken naar de finale.
De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen de Ark. Ondanks dat de meiden van de Beatrix beter waren, hebben ze wel moeten strijden voor de winst.
Er werd 1-0 gespeeld, de meiden waren wat teleurgesteld omdat er meer in zat.

Daarna speelden zij tegen de Julianaschool. Deze meiden waren niet van plan de winst weg te geven.
Maar de Beatrix meiden hebben weer laten zien waar ze goed in waren. De 1-2-tjes, het samenspel en de voorschotten waren erg mooi.
Toen ze ook eenmaal op dreef waren, werden er dan ook twee gescoord.

De wedstrijd tegen de Dreefschool was even doorbijten. De goals hingen in de lucht maar vielen maar niet. Het werd dan ook een spannende pot.
Nadat de Dreefschool dan ook scoorden, hingen de hoofdjes even. Gelukkig hebben de meiden zich herpakt en waren ze niet meer te stoppen.
De stand stond 1-1 toen er hands gemaakt werd door de Dreefschool. Een penalty nemen is ook een van de specialiteiten van de dames, deze vloog er dan ook prachtig in. Na de 2-1 dachten de meiden het nog even af te maken met een laatste doelpunt. De wedstrijd eindigden 3-1 en de Finale is binnen! Woensdag 20 april schitteren deze meiden dan ook in het Haarlem stadion om 16.45 uur.

 

Beatrix-jongensteam haalt finale schoolvoetbal!

Het is gelukt. Na een relatief simpele eerste ronde op het terrein van United Davo, wisten de jongens van de Beatrixschool afgelopen woensdag drie keer de winst te pakken. Zo verdienden ze een mooie finaleplek op 20 april in het Haarlem Stadion (aftrap 19.00 uur).

Om 14.30 uur stond de partij tegen Juliaschool-2 op het programma. Na een goede eerste helft, en een wat mindere tweede, werd het 3-1.
We wisten dat de volgende wedstrijden spannender zouden worden.
Wedstrijd twee tegen de Luiduinaschool werd een heel spannende pot. Weinig kansen, maar een licht overwicht voor onze jongens. 5 minuten tijd viel de bevrijdende treffer. 1-0.
De laatste wedstrijd tegen Dalton/Molenwiek zou beslissend zijn. De jongens hadden echter zoveel vertrouwen opgedaan, dat de wedstrijd in een 3-0 overwinning werd beslist. Een prima TEAM-prestatie!

Woensdag dus de finale tegen De Ark, waar we natuurlijk heel veel supporters verwachten.

 

 

 

Blinkertpad 3 | 023-524 22 55